KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja idealan je kredit za sve one kojima je potreban dodatni novac, a trenutno na svojoj plaći već imaju kredit u otplati pa nisu sigurni jesu li u mogućnosti podići dodatni. Uvijek se može dogoditi da vam je hitno potreban novac kojim ćete podmiriti neki izvanredni trošak – nije važno radi li se o nečemu vezanom za vašu obitelj, privatni posao ili razonodu.

Kredit na ostatak primanja
Realizirajte kredit na ostatak primanja

Mogućnost dizanja ovakvog kredita uvijek je dobro imati na umu budući da se radi o liniji kredita koja nije vezana uz ovršni zakon.

Što to znači?

Uzmimo za primjer osobu čija mjesečna primanja iznose 680 EUR. Prema ovršnom zakonu (1/4) ta osoba može mjesečno za ratu izdvajati 170 kn. Zamislite da ta osoba već ima kredit koji mjesečno plaća u ovom iznosu, ali potrebno joj je još novaca.
Krediti na ostatak primanja odgovor su na tu potrebu budući da je kod dizanja ovakvih kredita ne gleda ovršni zakon već osnovica za život. Ako banka procjeni da je osobi koja ima 680 EUR mjesečnih primanja za život dovoljna svota od (50%) tj. 340 € – ta će osoba biti u mogućnosti podići kredit koji će mjesečno otplaćivati 340 €.

Uvjeti i primjer kredita na ostatak primanja

Krediti na ostatak primanja opcija su Nitor grupe koja će biti prihvatljiva većini građana budući da je njihova otplata moguća u roku 10 godina uz kamatnu stopu od 4,70%, EKS od 5,20%, a ovisno o tome koji je razlog vašeg dizanja kredita ovog tipa moguće je s našim agentima dogovoriti kredit u iznosu od 2 000 EUR za pokrivanje nekih manjih hitnih dugovanja pa sve do 15 000 EUR kada se radi o većim dugovanjima koja iziskuju više novca.

Preporuka za podizanje kredita na ostatak primanja

Ovakvi krediti se u pravilu preporučuju osobama s većim mjesečnim primanjima koje su već ranije podigle kredit tj. imaju novo realiziran kredit, ali taj prvi kredit ne žele zatvarati te su istodobno u potražnji za još jednim kreditom manjeg iznosa.

Kako do realizacije kredita?

U kakvoj god financijskoj situaciji koja zahtjeva posuđivanje novca ste se našli, Nitor će vam ponuditi brzo i efikasno rješenje koje će osigurati da kroz proces vraćanja dugovanja prođete što bezbolnije. Naši stručni djelatnici pomoći će vam da brzo i sigurno podignete kredit koji će odgovarati vašim trenutnim potrebama.

Ispunite kratki upit, saznajte svoje opcije i realizirajte svoj gotovinski kredit na ostatak primanja!

Naš tim stručnjaka kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku i na osnovu vaših podataka pronaći će vam najbolji kredit na tržištu.

*slanjem podataka slažete se s uvjetima korištenja stranice i GDPR-om.

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.