KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Ponuda kredita

Provjerite našu ponudu gotovinskih i stambenih kredita sastavljenu od najtraženijih kreditnih linija na tržištu i trenutno najpovoljnijih modela. Ako trebate kredit u kunama, eurima, s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, bez jamaca, sudužnika i dodatnih troškova, na pravom ste mjestu.

Nitor grupa posjeduje sve potrebne alate, znanje, iskustvo i prilagođene izračune kako bi baš vama pomogli ostvariti sve želje. Ono što trebate je odabrati željenu liniju ili model, poslati nam BRZI ONLINE UPIT i krenuti u proces realizacije kredita.

Gotovinski krediti su brzi i jednostavni krediti za realizaciju, a omogućavaju vam raspolaganje gotovinom te financiranje potreba ili želja.

Stambeni krediti predstavljaju oblik kreditiranja koji se odobrava za namjenu kupnje građevinskog zemljišta i kupnje ili izgradnje nektetnine. 

Refinancirajte nepovoljne kredite, kartice, minuse i dugoročno uštedite.
Otvarite kredit po nižoj kamatnoj stopi bez sudužnika i dodatnih troškova.

Namijenjen je u svrhu uređenja, renoviranja, dogradnje i proširenja stambenog
prostora. Adaptacijski kredit moguće je realizirati sa i bez zaloga nekretnine.

Ako imate već postojeće kredite u otplati i niste sigurni imate li mogućnosti za podizanje novog kredita. Krediti na ostatak primanja idealno su rješenje za vas.
Kredit za umirovljenike gotovinski je kredit prilagođen za osobe u mirovini starije životne dobi. Karakteristika kredita je povećana dobna granica za otplatu kredita.
Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.