KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Kontakt i lokacija

Stupite u kontakt s Nitor grupom ako želite dodatne informacije o kreditima, imate neko drugo pitanje, prijedlog ili vam je potrebna pomoć. Kontakt porukom ili mailom možete ostvariti i van radnog vremena. Naše ljubazno osoblje uputit će Vas prema željenom cilju.

Tim Nitor grupe uspješno realizira sve vrste stambenih i gotovinskih kredita na području cijele Republike Hrvatske. Pronalazimo najbolje ponude kredita za naše klijente, pomažemo vam u svakom koraku i ponosimo se brzinom relizacije.

Ako ste samo zainteresirani za kredit možete ispuniti:

Lokacija i Kontakt Nitor grupa

Stupanjem na snagu Zakona o potrošačkom kreditiranju 01.01.2010. stvorene su pretpostavke za osnivanje Nitor grupe d.o.o. sukladno tome tvrtka je ostnovana 24.01.2011. godine s ciljem pružanja usluga kreditnog posredovanja i posjeduje licencu za rad izdanu od strane Ministarstva financija i Hrvatske narodne banke.

Nitor grupa d.o.o. ima poslovnice na 2 lokacije u gradu Zagrebu (Amruševa 13/II, ul. Nikole Tesle 12/1). Sjedište Nitor grupe d.o.o. nalazi se na adresi Amruševa 13/II, 10000 Zagreb (centar).

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.