KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Uvjeti korištenja web stranice

Uvjeti korištenja web stranice

Pristupanjem web stranici www.nitorgrupa.hr pristajete na naše uvjete korištenja web stranice, na sve zakone i regulacije koji su navedeni u sljedećim uvjetima korištenja web stranice.

Uvjeti korištenja web stranice

Nitor grupa d.o.o. se obvezuje održavati www.nitorgrupa.hr stranice funkcionalnima, ali ne odgovara za povremeno nepristupanje i nefunkcioniranje stranica, netočnost danih informacija kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem nepotpunih i netočnih informacija.

Nitor grupa d.o.o. u potpunosti zadržava pravo izmjena informacija i sadržaja objavljenih na www.nitorgrupa.hr bez najave i u nedefinirano vrijeme.

Sadržaj na web stranici www.nitorgrupa.hr isključivo je informativnog karaktera i služi za osobnu uporabu korisnicama.

Informacije o kolačićima

Detaljne informacije o kolačićima te načinu prikupljanja kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici:

Slanje osobnih podataka (brzi online upit, prijava na newsletter...)

Slanjem online upita za kredit, Nitor grupa sprema vaše podatke u svoje arhive te slanjem upita pruža vam se prilika da povremeno dobijete informacije o novim linijama kredita i novostima na financijskom tržištu bankarskog kreditiranja. Prema ovim uvjetima korištenja web stranice Nitor grupa d.o.o. zadržava pravo kontaktiranja u svrhe marketinga putem e-maila i broja telefona ili mobitela. Svaka e-mail poruka (newsletter) poslana od strane Nitor grupe d.o.o. će vam dati mogućnost da u bilo koje vrijeme odustanete od budućih marketinških e-mailova. Isto tako prilikom svakog budućeg upućenog poziva ili sms poruke poslane od strane Nitor grupe d.o.o. možete odustati od budućih marketinških poziva ili sms-ova.

Ako vas zanima kako Nitor grupa d.o.o. prikuplja i obrađuje podatke, provjerite opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR):

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.