KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Uz našu pomoć odaberite odgovarajući stambeni kredit

22.11.2021

Vjerujemo da i vi mislite kako ne postoji ništa ljepše od toga da sami posjedujete svoju nekretninu; ne morate razmišljati o plaćanju stanarine svakog mjeseca, ne brinete se oko toga hoćete li oštetiti ili potrgati neki važan dio tuđeg stambenog prostora, ne morate dva puta razmisliti koga dovodite u stan i slične nedoumice ne padaju vam napamet. Međutim, sasvim je jasno da većina građana Republike Hrvatske ne može nekretninu kupiti u potpunosti sam – zato smo tu mi, agencija za posredovanje koja će vam pomoći da brzo i sigurno odaberete odgovarajući stambeni kredit! 

Uz našu pomoć odaberite odgovarajući stambeni kredit
Uz našu pomoć odaberite odgovarajući stambeni kredit

Za početak, izuzetno je važno znati što je točno stambeni kredit te kako funkcionira. Stambeni kredit onaj je kredit koji podižete kako biste bili u mogućnosti financirati kupnju, izgradnju, dogradnju ili uređenje željene nekretnine.

Odaberite odgovarajući stambeni kredit:

Ukoliko ste zainteresirani za adaptacijske kredite posjetite > ADAPTACIJSKI KREDIT

Naravno, morate biti svjesni toga da prilikom podizanja svakog većeg kredita zajmoprimac (banka) daje stambeni kredit, ali uvijek zauzvrat traži odgovarajuće osiguranje u slučaju da kredit ne možete vratiti pa će banka od vas tražiti založno pravo na imovinu, jamce i sl. u najviše slučajeva dospijeće za stambene kredite je od 20 d0 30 godina budući da se radi o velikim iznosima. 

Nakon što je zajmoprimac ustanovio da ste kreditno sposobni daje vam kredit, a vi taj iznos vraćate u onom roku na koji ste ga uzeli – vraćate posuđeni iznos + kamate.

Gdje se najbolje raspitati o stambenom kreditu i gdje ga mogu dobiti?

Stambene štedionice i banke izravno nude kredite odgovarajućim klijentima, ali kako biste lakše i brže pronašli stambeni kredit koji će odgovarati konkretno vama kao pojedincu, naš je savjet da se obratite nekome od naših zaposlenika koji će potom za vas (uzimajući u obzir vašu financijsku situaciju, bračno stanje i sl.) istražiti sve kredite koji se nude te vam bez greške ponuditi najisplativiji.
S obzirom na to da postoji više vrsta stambenih kredita, uputit ćemo vas na one koje možete dobiti s obzirom na to kakve su vaše potrebe. Ako je vaša želja kupiti ili izgraditi kuću, bit će potrebno podići kredit za kupnju ili izgradnju nekretnine. Krediti koje nudimo kreću se od 15 001 eura do 300 000 eura uz kamatnu stopu od 2,99% koja je fiksna za prve 3 godine otplate, a za preostali period otplate promjenjiva je i iznosi 3,17% dok je efektivna kamatna stopa (EKS) 3,32%. Važno je napomenuti da su kod nas trošak obrade zahtjeva i procjena nekretnine koju želite kupiti potpuno besplatni!

Imam li uvjete potrebne za realizaciju?

Stambeni kredit mogu podići svi kreditno sposobni građani, uvijeti se razlikuju od klijenta do klijenta. Ukoliko želite znati imate li sve potrebne uvjete ispunite kratki upitnik i primite poziv za besplatnu analizu vaše kreditne sposobnosti i bez teškoća dođite do željenih informacija.

Dodatni savjet:

Kada podignete kredit, izgradite ili kupite kuću – morat ćete početi s mjesečnom otplatom kredita. Kako ne biste previše zaostajali s uplatama i tako se odveli u neugodnu situaciju u kojoj bi vam banka mogla uzeti kuću, postavite izravno terećenje za plaćanje kredita na vaš bankovni račun pa tako nikada nećete zaboraviti uplatiti dogovoreni iznos.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.