KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Ulaganje u nekretnine: Podignite kredit i investirajte pametno

07.08.2023

Ulaganje u nekretnine najbolji je način na koji ćete osigurati da vaš novac ne gubi na vrijednosti – već upravo suprotno. Od pamtivijeka je posjedovanje zemlje i nekretnina predstavljalo bogatstvo. U današnjem se vremenu malo toga promijenilo pa su nekretnine istovremeno skloništa za ljude, ali i jedan od ključnih načina ulaganja novca. 

Ulaganje u nekretnine najbolji je način na koji ćete osigurati da vaš novac ne gubi na vrijednosti

Kamatne stope vezane za oročenu štednju konstantno padaju, čineći samu štednju sve manje primamljivom kao načinom ostvarivanja prihoda. Zbog tog trenda, mnogi tragaju za alternativnim putevima za ostvarivanje dobiti, s ciljem da povećaju svoj kapital. Investiranje u dionice i obveznice nosi visok rizik za one koji žele sačuvati vrijednost svog bogatstva, pa neki ljudi preferiraju svoja sredstva čuvati u obliku štednje. Međutim, s obzirom na kontinuirani pad kamatnih stopa, umjesto klasične štednje u bankama pametno je razmisliti o kupnji nekretnina.

Ulaganje u nekretnine:

Nekretnine pružaju raznovrsne mogućnosti i mogu donijeti znatno veće prihode od kamata dobivenih od oročene štednje, posebno kroz opciju iznajmljivanja. 

Dok se kamatne stope za štednju neprestano spuštaju, cijene najma kuća i stanova kontinuirano rastu, a očekuje se da će taj trend nastaviti i ubuduće. Gradovi poput Zagreba i obalnih područja, kao što je Jadranska regija, prednjače po visinama najamnina. Takve tržišne prilike jasno ukazuju na isplativost posjedovanja nekretnina, koje ne služe samo kao prostor za stanovanje, već i kao potencijalno mjesto ostvarivanja prihoda putem različitih prenamjena.

Čini se da je podizanje kredita kako bi se stekla nova nekretnina postao izvrstan način kombiniranja štednje i ostvarivanja profita istovremeno. S obzirom na niske kamatne stope na oročenu štednju, tradicionalna štednja postaje sve manje privlačna opcija za postizanje značajnih prihoda. U svjetlu takvih okolnosti, mnogi građani prepoznaju potencijal u investiranju u nekretnine kao alternativni pristup.

Ulaganje u nekretnine donosi niz prednosti u odnosu na klasične štedne račune. Nekretnina, osim što predstavlja siguran oblik ulaganja, nudi mogućnost ostvarivanja stabilnih prihoda kroz iznajmljivanje. 

Ovim pristupom, svoj kapital možete iskoristiti na produktivan način, osiguravajući stabilnost svoje financijske budućnosti. Stjecanje nove nekretnine putem kredita može se smatrati pametnom strategijom koja omogućava istovremeno štednju i generiranje prihoda, pružajući snažan potencijal za ostvarivanje dugoročnog ekonomskog uspjeha. 

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.