KREDITNO POSREDOVANJE

Kredit za adaptaciju – Kako do njega?

31.01.2022

Kredit za adaptaciju oblik je namjenskog kredita koji bi vam trebao pomoći u poboljšanju uvjeta života unutar vlastite nekretnine. Bilo uređenjem ili dovršavanjem nekretnine koju već posjedujete.

Nedavno ste kupili novi stan/kuću, imali ste nezgodu unutar tog stana/kuće ili vam se jednostavno više ne sviđa njezino uređenje, ali nemate dovoljno novca kako biste pokrili sve popravke koje je potrebno napraviti. Nitor grupa nudi rješenje vaših problema podizanjem kredita za adaptaciju.

kredit za adaptaciju
Kredit za adaptaciju

Kada je pametno podići kredit za adaptaciju?

Ovakav kredit najčešće se podiže kako bi se obnovile ili ugradile nove vodovodne ili plinske instalacije, prozori, vrata ili sanitarije. Često se odobrava za unutarnje uređenje stambenog prostora. Ovakvi krediti izuzetno su sigurni posebice ako podižete manji iznos na kraći rok otplate budući da se otplate ugovaraju bez hipoteke pa nećete izgubiti svoj životni prostor.

Kredit za adaptaciju:

Visina kredita koju nudimo kreće se od 15 001 kuna do 300 000 kuna ovisno o tome kakve sve popravke zahtjeva vaša nekretnina. 

Kada izložite svoj plan, naši će vas savjetnici uputiti na to koliki iznos kredita bi bio dovoljan da biste pokrili sve troškove. Trošak obrade zahtjeva kod nas je nepostojeći, rok otplate kredita kreće se od 1 do 15 godina, a prve 3 godine otplate kamatna stopa iznosi 3,58% i fiksna je, a preostali period primjenjiva i iznosi 3,75%. Efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 4,00%.

Obratite nam se

Uređenje i popravak doma stresne su situacije koje nikad nije lako prolaziti sam. Istraživanje svih mogućnosti koje se nude zapravo oduzima puno vremena pa često od količine informacija koje se gomilaju dok pretražujemo internetske stranice sa savjetima o tome koji kredit bi se najviše isplatilo podići jednostavno izgubimo volju i nerijetko stavimo adaptaciju kuće ili stana na čekanje.

Da se ovako nešto ne bi dogodilo i vama, da ne biste adaptaciju razvlačili godinama i time riskirali još veću štetu (ako se radi o nekakvom problemu ili nedovršenom dijelu nekretnine) kontaktirajte nas putem e-maila ili brojeva mobitela objavljenih na našim službenim stranicama. Naši će zaposlenici u dogovoru s vama pronaći najbolje moguće rješenje koje će brzo i efikasno riješiti situaciju.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.