KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

APN javni poziv za prikupljanje ponuda

13.02.2023

APN javni poziv za prikupljanje ponuda za kupnju gotovih stanova i građevinskog zemljišta objavljen je na službenoj stranici APN-a. Poziv je objavljen 6.2.2023. te je sada pravo vrijeme da pregledate što sve sadržava. APN će prikupljati ponude za kupnju gotovih stanova i građevinskih zemljišta na velikom broju općina i gradova. U javnom pozivu nalaze se 3 tablice prema kojima možete vidjeti za koju kvadraturu se ponude prikupljaju. 

APN javni poziv

APN javni poziv:

Ponude za ovaj zahtjev moguće je poslati do 5.3.2023. i zato ne čekajte posljednji trenutak već prikupite sve podatke i pošaljite zahtjev na vrijeme.

APN javni poziv uključuje sljedeće gradove i općine

Prva tablica odnosi se na gradove:

 

DARUVAR, DVOR, GLINA, GRAČAC, KARLOVAC, KUTINA, PETRINJA, TOPUSKO, VOJNIĆ, ZADAR, ZAGREB

 

Druga tablica odnosi se na:

 

BENKOVAC, BILJE, BALE, BIOGRAD NA MORU, BRODARICA, BIBINJE, CAVTAT, DUGO SELO, DUBROVNIK, DUBROVNIK-KUPARI, DUBROVNIK-MOKOŠICA, DUBROVNIK-SREBRNO, DRNIŠ, FAŽANA, GRAČAC,  GRAD ZAGREB, JASTREBARSKO, KRIŽEVCI, KAŠTELA, KNIN, KISTANJE, KOPRIVNICA, KLANJEC, LASTOVO, LIŽNJAN, MALI LOŠINJ, MEDULIN, NIN, OPATIJA, OGULIN, PULA, 32 PLOČE, PODSTRANA, RIJEKA, SUKOŠAN, SEGET

 

Treća tablica:

 

SLUNJ (ne manje od 5000 m2)

Što moja ponuda mora sadržavati?

Požurite s prijavom!
Požurite s prijavom!

Svaki budući klijent (ponuditelj) morao bi biti svjestan podataka koje će morati predati u svom zahtjevu. Vaša ponuda mora sadržavati sljedeće podatke (bez iznimke):

  • ime, prezime, adresa, OIB/MB vlasnika (pravna ili fizička osoba) s podacima radi uspostave kontakta (tel/fax, e-mail),
  • ako niste vlasnik nekretnine – rješenje o registraciji za obavljanje poslova u prometu
  • nekretnina i dokaz o ovlaštenju za obavljanje kupoprodajnih radnji (ugovor, punomoć i sl.),
  • opis i iskaz površina pripadajućih dijelova
  • opis opreme nekretnine (zidne i podne obloge, grijanje, sanitarije i sl.)
  • podatak o godini izgradnje nekretnine
  • ukupna cijena za ponuđenu nekretninu i pripadajuće dijelove iskazane u EUR

Ako kojim slučajem nudite gotov stan, morat ćete priložiti i uporabnu dozvolu za izgrađene stanove i zemljišno knjižni izvadak u kojem je proveden etažni elaborat ili je u tijeku postupak provedbe etažnog elaborata u nadležnom zemljišnoknjižnom sudu.

Ponuda s popunjenim podatcima i priloženim dozvolama i dodatnom dokumentacijom treba biti zatvorena, dostavljena poštom ili osobno na adresu APN-a uz naznaku „Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, 10000 Zagreb, Savska 41/IX,  NE OTVARATI – ponuda za prodaju stana NA PODRUČJU GRADA ___________“.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.