KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Kredit za umirovljenike

Kredit za umirovljenike

Kredit za umirovljenike gotovinski je kredit prilagođen za osobe u mirovini starije životne dobi. Karakteristika kredita je povećana dobna granica za otplatu kredita.

Nakon niza godina mukotrpnog rada konačno ste otišli u zasluženu mirovinu i sada se možete opustiti bez razmišljanja o tome da se iduće jutro morate rano buditi kako biste otišli do svog radnog mjesta, sve je mnogo jednostavnije i život teče sporijim i mirnijim tempom. Jedino što vas možda muči jest to što više nemate toliko raspoloživog novca kao što je to bio slučaj u vrijeme radnog odnosa.
Kredit za umirovljenike
Kredit za umirovljenike

Svjesni ste mnogih prednosti koje je donijela mirovina i drugačiji način života budući da sada imate mnogo više vremena za hobije i svoje najmilije. Međutim, možda ste se pronašli u situaciji u kojoj biste vaš hobi htjeli podići na višu razinu kupnjom bolje opreme ili je vaš unuk upravo diplomirao i želite mu kupiti nešto veće vrijednosti kako bi se zauvijek sjećao vašeg poklona.

Ako ste ikada razmišljali o nečemu ovakvom ili se našli u sličnoj situaciji i pomislili da je vaša mirovina ipak premalena pa ćete željeno morati prilagoditi mogućem, tu smo da vam kažemo da tome ne mora baš uvijek biti tako!

Uvjeti za realizaciju i primjer kredita

Nitor vam upravo za ovakve situacije nudi krediti za umirovljenike namijenjen upravo osobama poput vas. Uz našu pomoć više nećete morati brinuti o tome da će vaš hobi ostati neostvareni san, a vaš unuk zakinut za predivan poklon koji ste mu prvotno namijenili. Iznosi kredita koje nudimo umirovljenicima kreću se od 2.000 do 10.000 EUR pa smo uvjereni kako će baš svatko pronaći kredit primjeren njegovim primanjima i željama. Kredit će biti moguće otplatiti u idućih 7 godina tako da vaša mirovina neće biti suviše opterećena na mjesečnoj bazi, a ipak ćete moći ostvariti sve što ste poželjeli.

Kako podignuti kredit za umirovljenike?

Ako smatrate da ste osoba kojoj nije jasno kakav kredit želi i može dići – nema problema, za vas su uvijek na raspolaganju naši agenti koji će se potruditi jasno i jednostavno objasniti vam sve prednosti i mane podizanja kredita za umirovljenike te vam pomoći u njegovoj realizaciji. Sve što trebate je ispuniti kratki upitnik dolje i nekto će vas ubrzo kontaktirati.

Naš tim stručnjaka kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku i na osnovu vaših podataka pronaći će vam najbolji kredit na tržištu.

*slanjem podataka slažete se s uvjetima korištenja stranice i GDPR-om.

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.