KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Kredit za refinanciranje

Kredit za refinanciranje

Refinanciranje kredita znači zamjenu već postojećeg kredita novim kreditom koji otplaćuje dug prvog. Novi kredit koji podižete trebao bi imati bolje uvjete ili značajke koje poboljšavaju vaše osobne financije.
Svakome od nas može se dogoditi da primijeti kako su troškovi njegova života u posljednjih nekoliko godina znatno porasli. Cijene voća, povrća, odjeće, higijenskih potrepština i ostaloga neprestano se mijenjaju i to često na onu višu. Ako, pak, uz sve te negativne promjene također imate već podignuti kredit koji otplaćujete unazad nekoliko godina može se dogoditi da primijetite da vam novac iz novčanika svaki mjesec jednostavno sve više curi i niste sigurni što krivo radite, ali iz nekog razloga nikako ne uspijevate uštedjeti željenu svotu novca.
Kredit za refinanciranje
Kredit za refinanciranje

Zašto realizirati kredit za refinanciranje?

Refinanciranje kredita otvara mogućnosti otplate nepovoljnih starih kredita koje ste digli po nepovoljnijim uvjetima nego su to slični krediti danas, neplaćene kartične dugove i dozvoljene minuse koje ste nagomilali posljednjih mjeseci pokušavajući podmiriti sve nezaobilazne obveze te istovremeno i ugoditi sami sebi ponekim poklonom u bilo kojem obliku ili jednostavno dugoročno uštedjeti pokrivanjem tog jednog dugovanja koje vam onemogućava bolju raspodjelu mjesečnog budžeta.

Kod nas ćete kredit za refinanciranje ostvariti po nižoj kamatnoj stopi s izostankom dodatnih troškova, dok će dokumentacija koju ćete biti primorani donijeti ne bi li kredit konačno realizirali biti minimalna, a sastojat će se od osnovnih dokumenata i podataka o kreditima ili karticama koje želite refinancirati.

Uvjeti realizacije i primjer kredita

U svojoj ponudi kredita za refinanciranje nudimo iznose od 2.000 EUR za ona manja dugovanja, ali u mogućnosti ste podići i kredit u visini do čak 40 000 EUR u slučaju da vam je potrebna veća količina novca. Još jedna dobra strana kredita koji nudimo jest to što ćete ga moći otplaćivati u idućih 10 godina pa njegova otplata ne bi trebala uzrokovati veće turbulencije vašeg kućnog budžeta jer ćete novac koji vraćate moći podijeliti na manje obroke koji će vam omogućiti da otplatu kredita osjetite u što manjoj mjeri.

Realizirajte kredit i refinancirajte dugove!

Ispunite kratki upitnik ispod i bez velikih problema saznajte sve željene informacije o realizaciji kredita za refinanciranje. Saznajte kakve sve mogućnosti nudimo, kakva je vaša kreditna sposobnost i dopustite našim marljivim agentima da za vas prouče koji će kredit i u kojem iznosu najbolje odgovarati baš vama i vašoj osobnoj situaciji.

Naš tim stručnjaka kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku i na osnovu vaših podataka pronaći će vam najbolji kredit na tržištu.

*slanjem podataka slažete se s uvjetima korištenja stranice i GDPR-om.

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.