KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Adaptacijski kredit

Adaptacijski kredit

Već dulje vremena živite u istom životnom prostoru, istom stanu ili kući s istim namještajem i rasporedom tog namještaja, ali to vam je dosadilo i došli ste u fazu života kada želite nešto promijeniti. Najbolji način na koji možete unijeti novu živost u prostor i razveseliti sami sebe svakako je taj da renovirate već postojeće, posebno ako nemate želju preseliti na neku novu lokaciju jer je ova na kojoj ste trenutno idealna s obzirom na udaljenost vašeg radnog mjesta, škole vaše djece ili domova vaših roditelja i prijatelja. Ako je sve ili većina od spomenutog nešto što se odnosi na vas – na pravom ste mjestu!
Adaptacijski kredit
Realizirajte adaptacijski kredit

Namjena adaptacijskog kredita

Nitor grupa za ovakve životne situacije nudi adaptacijske kredite koji se, osim za renovaciju prostora, mogu koristiti i za dogradnju i proširenje stambenog prostora, ali i kao pomoć pri kupnji imovine. Sredstva dobivena dizanjem ovog tipa kredita moguće je koristiti i za dovršavanje unutrašnjih radova pri rekonstrukciji stambenog prostora ili proširenju tj. dodavanju nove prostorije vašem stambenom prostoru.

Renovacija

Uređenje

Nadogradnja

Ovakav je kredit stoga namijenjen svima, onima koji žele napraviti samo jednostavne kozmetičke promjene prostora ne bi li osvježili stan pa im za to neće trebati jako velika količina novca i onima koji su zaključili kako je vrijeme za velike promjene pa im je nužno potreban veći iznos kojim će biti u mogućnosti pokriti sve troškove koje sa sobom nosi renovacija.

Primjer adaptacijskog kredita

S obzirom na to da troškovi koje može predstavljati renovacija te općenito troškovi vezani za vašu kuću ili stan variraju ovisno o tome koje je godine stambeni prostor građen, koliko je dobro održavan, koliko ljudi i koliko dugo boravi u njemu – ponuda iznosa novca koji je moguće posuditi u obliku kredita nalazi se u širokom rasponu od 2 000 EUR do 250 000 EUR, a novac je moguće otplaćivati u roku 2 do 30 godina.

Realizacija adaptacijskog kredita

Naravno, prije negoli krenete u realizaciju bilo kakvog adaptacijskog kredita morat ćete posložiti svoje financije te vidjeti kakva je vaša kreditna sposobnost, a ukoliko možda niste sigurni da to možete najbolje učiniti sami, utoliko biste se trebali što prije javiti našim agentima koji će potom tu radnju obaviti za vas te vas nakon toga uputiti na to u kojem iznosu možete podići adaptacijski kredit.

Napravite prvi korak prema adaptacijskom kreditu, ispunite kratki upit i saznajte svoje opcije!

Naš tim stručnjaka kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku i na osnovu vaših podataka pronaći će vam najbolji kredit na tržištu.

*slanjem podataka slažete se s uvjetima korištenja stranice i GDPR-om.

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.