KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Uređenje vrta s našim gotovinskim kreditima sada je još jednostavnije

10.10.2022

Uređenje vrta jedan je od onih pothvata na koje se mnogi nakon kupnje nove kuće teže odlučuju pa prođu i godine prije nego ga realiziraju. Tome je vjerojatno tako jer mnogo novaca utrošite u kupnju i opremanje same kuće što nikada nije jeftino. Ipak, ne bi li bilo divno pored novouređenog životnog prostora imati i predivan vrt ili dvorište koje će mamiti poglede svakoga tko pored njega prođe?

Uređenje vrta

Upravo za to idealni su naši gotovinski krediti koji se kreću od 15 000 kn do 300 000 kn – naravno sve ovisi o tome kakav vrt želite, hoćete li se sami baviti njegovim uređenjem pa ćete uložiti u opremu za rad i biljke ili niste sigurni da ćete sami napraviti dobar posao pa ste se odlučili unajmiti profesionalce.

Uređenje vrta:

Uložiti u prekrasan vrt uvijek je dobra ideja jer ćete svaki dan imati prostor u kojemu ćete moći odmoriti dušu i tijelo. 

Koja god od ovih opcija za uređenje vrta vam se čini privlačnijom, sigurni smo da bi vam gotovinski krediti koje nudimo pomogli. Ne smijemo zaboraviti napomenuti da ovakav kredit možete vraćati u roku od 10 godina pa on nikako neće biti prevelik udarac na vaš kućni budžet.

Uređenje vrta može biti zabavan projekt za cijelu obitelj…

Kreativna ste osoba i već neko vrijeme imate nekoliko ideja o tome kako biste željeli da vaš vrt ili dvorište izgledaju, ali nemate sav potreban alat za realizaciju niti biljke koje biste željeli posaditi. Kada se odlučite za ovakav pothvat najbolje bi bilo dobro istražiti ponudu na tržištu kako biste znali gdje ćete i kako proći povoljno, ali kvalitetno. Ono što nikako ne preporučujemo jest kupnja jeftinog alata i biljaka na sniženju – vjerujte nam, na kraju ćete ih platiti mnogo više. Nema smisla kupovati nešto što će se potrgati nakon jednog korištenja kao što nema smisla kupovati biljku koja će uvenuti za nekoliko dana.

biljke u vrtu

Umjesto toga, pažljivo proučite kakvo tlo u dvorištu imate te koje bi biljke najbolje na njemu rasle. Tako ćete dugoročno uštedjeti dosta novca iako ćete možda na samom početku platiti nešto više za određeno drvo. Isto je i s vrtnim alatima – radije uložite u dobro poznate i kvalitetne vrtne alate koje ćete imati godinama i s njima po potrebi uljepšavati okućnicu.

Još jedan bitan dio vrtnog interijera zasigurno jest vrtni namještaj. Kako se radi o namještaju koji mora izdržati sva vremenska razdoblja bez da ga unosite u kuću svaki put kada je vani nevrijeme bilo bi itekako poželjno uložiti u nešto bolje i dugotrajnije što će vas u mnogo slučajeva koštati i 5000 kn – moguće i više.

Ako u svojoj obitelji imate djecu vrlo je vjerojatno da će ona željeti u dvorištu imati i trampolin, ljuljačku ili neku sličnu stvar. Bolji i sigurniji trampolini nerijetko koštaju i preko 2000 kn, a na ovakvim spravama na kojima će vaša djeca provoditi mnogo vremena uistinu nije pametno štedjeti.

…ako mislite da to ipak ne možete – unajmite profesionalce

Među nama postoji i mnogo onih koji nemaju vremena ili želje sami se baviti stvarima kao što je uređenje vrta, a voljeli bi imati lijepo uređeno dvorište. U takvim situacijama najbolje je unajmiti profesionalce koji se time bave – rezultat će svakako biti fantastičan. Naravno, rad profesionalaca ipak će koštati nešto više pa ćete vjerojatno morati uložiti nešto više novca kako bi vaš vrt izgledao točno onako kako ste to zamislili.

Tvrtke koje se bave uređenjem okućnica obično svoj posao započinju dolaskom na teren kako bi utvrdili trenutno stanje te izmjerili površinu dvorišta na kojemu će raditi. Sve što izmjere najprije moraju prenijeti na papir. Zatim na njega ucrtavaju sve elemente kojima će urediti zadano područje. Počinje se od staza i većih elemenata. Nakon toga slikanje terena na koji se računalnim programom ubacuju biljke i dobiva se 3D prikaz kako će dvorište izgledati na kraju radova. Virtualni prikaz vrta pomaže vama i njima da odlučite što biste željeli, a što vam se možda ipak ne sviđa.

U svakom slučaju, ovakva usluga koštat će mnogo više nego kada biste vrt uređivali sami pa biste zato trebali razmisliti i o podizanju većeg iznosa novca. O tome kolika bi ta svota trebala biti uvijek se možete savjetovati s našim agentima koji će vam potom ponuditi pravo rješenje za vašu situaciju.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.