KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Uređenje dječje sobe pomoću gotovinskih kredita

04.04.2022

Uređenje dječje sobe bitan je korak za svakog budućeg roditelja, ali često i izvor stresnih situacija ako nemate dovoljno ušteđevine. Soba koju ste namijenili svome djetetu iznimno je važna za njegov/njezin rast i razvoj te je sasvim prirodno da ga želite učiniti što ljepšim i udobnijim. Ukoliko se nalazite u situaciji u kojoj biste dječju sobu željeli opremiti nekim skupljim komadom namještaja, a trenutno nemate toliki iznos na računu – gotovinski kredit mogao bi biti rješenje svih vaših problema. Gotovinski krediti Nitor grupe kreću se od 15.000 kn do čak 300.000 kn.

Uređenje dječje sobe

Uređenje dječje sobe: Osnovni elementi

Kako bi vaše dijete imalo svoje osobno mjesto u kući bit će potrebno dobro razmisliti što bi mu sve moglo zatrebati. Krevet s madracem, ormar u kojemu ćete odlagati odjeću djeteta, ladice sa stolom u koji ćete stavljati igračke i knjige te dodatci poput lampi, jastuka, stolaca, tepiha za igru i sl. bit će neophodni. Ovisno o tome za kakav namještaj se odlučite – takva će mu biti i cijena. S obzirom na to da većina roditelja za svoju djecu odlučuje birati ono najbolje svjesni smo činjenice da će ih to koštati pa su stoga naši nenamjenski gotovinski krediti idealan alat koji će vam pomoći u realizaciji dječje sobe.

Uređenje dječje sobe:

Krediti koje nudimo realiziraju se uz rok otplate od 10 godina.

Kako urediti predivnu dječju sobu i pri tome uštedjeti?

  1. Odaberite prostoriju koja će vašem djetetu biti dovoljno velika kada ono bude imalo 5, 15 ali i 25 godina. Nema potrebe da svakih nekoliko godina premještate dijete u drugu prostoriju ili kupujete novi stan/kuću samo zato što vaše dijete više nije beba kojoj je dovoljan kinderbet.
  2. Prilikom odabira boje zidova klonite se jakih boja koje zahtijevaju održavanje te pomno razmišljanje o oblicima i bojama namještaja svaki put kada želite nešto u sobi promijeniti. Odaberite neutralnije boje uz koje će pristajati svaki namještaj. Također, budite svjesni činjenice da će vaše dijete kada uđe u pubertet ionako zaključiti kako nemate previše dobar ukus. Biranjem neutralnih tonova zidova dajete mu mogućnost da u svoju sobu unosi predmete u bojama i oblicima po njegovoj/njenoj želji bez potrebe za ponovnim bojenjem.

3. Uložite u skuplji, ali kvalitetniji namještaj. Svi su roditelji svjesni činjenice da će djeca mnogo toga pokušati, a na kraju i uspjeti strgati. Upravo zato klonite se jeftinog namještaja koji ćete kupiti tek toliko kako bi bio tamo. Vjerujte nam – ako to učinite, na koncu ćete potrošiti više novca na stalno kupovanje novih elemenata loše kvalitete nego da ste u početku podigli manji kredit u iznosu od 15 do 25 000 kn i opremili sobu s kvalitetnim namještajem koji će trajati godinama.

Kako da realiziram nenamjenski gotovinski kredit?

Moguće ih je realizirati brzo, uz povoljne uvjete i besplatnu obradu kredita. Do ovakvog kredita doći ćete bez većih problema i stajanja u redovima jer će se naši zaposlenici potruditi u što kraćem vremenu odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da novac što prije dobijete u ruke kako biste podmirili eventualne iznenadne i hitne troškove. Sve što trebate učiniti jest ispuniti kratki upita na našoj službenoj stranici www.nitorgrupa.hr/ponuda-kredita/gotovinski-kredit/ kako biste saznali svoju kreditnu sposobnost i kako bi naši agenti dobili sve vaše podatke te vam se javili.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.