KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Uređenje balkona pomoću gotovinskog kredita

18.04.2022

Uređenje balkona pomoću gotovinskog kredita ideja je koja će se svidjeti većini onih koji se konačno odlučuju za ovakav korak. S obzirom na to da su gotovinski krediti često nenamjenski krediti, zapravo ne postoji potreba za konkretnim opravdavanjem utrošenog novca. Naravno, o vašoj financijskoj situaciji, spremnosti na trošenje određene količine novca te kreditnoj sposobnosti ovisi i visina kredita koji možete tražiti i dobiti.

Uređenje balkona pomoću gotovinskog kredita 1

Zašto je uređenje balkona pomoću gotovinskog kredita dobra ideja?

Za početak, mnogi od nas (posebno vlasnici malih balkona) svoje balkone koriste kao improvizirani skladišni prostor ili ih ne koriste uopće – što je još veća šteta. Osobe koje se odlučuju za manje zahvate, ali imaju na umu određeni stil uređenja možda će zatrebati izdvajanje veće količine novca za jedan komad namještaja kojim požele urediti balkonski prostor.

Uređenje balkona pomoću gotovinskog kredita:

Smatra se da su balkoni nastali prije dvije tisuće godina u staroj Grčkoj.

 Ako ste se pak odlučili za potpuno uređenje koje zahtjeva promjenu podnih pločica, promjenu ili bojenje cijele ograde, postavljanje nadstrešnice, kupnju novog namještaja i biljaka koje upotpunjavaju prostor svakako ćete biti primorani uložiti više novca u jednom obroku u taj projekt.

Uređenje balkona pomoću gotovinskog kredita 2

Nerijetko, nakon kupnje novog stana, ljudi zaključuju da bi im mali nenatkriveni balkon mnogo više koristio kada bi bio u potpunosti zatvoren. U tom slučaju na njemu bi mogli boraviti i za vrijeme hladnijih mjeseci. Sada već govorimo o prilično zahtjevnom zadatku koji iziskuje unajmljivanje profesionalaca koji će ovaj projekt učiniti umjesto nas pa će zato osim materijala biti potrebno platiti i radnu snagu. Cijene zatvaranja balkona variraju ovisno o tome za koju se vrstu materijala odlučite te o kolikoj se površini balkona radi. (Cijene zatvaranja balkona po m2 često iznose od 2000 kn na više, ostakljivanja terasa od 2500 kn na više.)

Gotovinski krediti za uređenje balkona

Gotovinski krediti Nitor grupe kreću se od 15.000 kn do čak 300.000 kn pa je sasvim jasno da se radi o kreditima koji su dostupni svim kreditno sposobnim osobama ovisno o tome za kakve građevinske i dizajnerske zahvate se odlučujete. Bilo da ste odlučili uložiti u kvalitetniji namještaj i neke nove predmete koji će uljepšati vaš balkon ili vam se više ništa vezano za njega ne sviđa i želite ga izmijeniti iz temelja naši će vam gotovinski krediti pomoći u tome. Važno je napomenuti da je kredit moguće otplaćivati u roku od 10 godina bez obzira na to dignete li onaj od 15.000, 25.000, 150.000 ili 300.000 kn.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.