KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Studentski kredit: Financiranje školarine i troškova života

20.12.2021

Svi znaju da je studiranje izuzetno stresno, ali i izuzetno zanimljivo razdoblje u životu svakog čovjeka. Većina studenata tokom svog školovanja susreće se s danima i mjesecima u kojima si ne mogu priuštiti mnogo toga što bi željeli jednostavno zato što ne rade pa nemaju ni osobni izvor prihoda. Vrlo često događa se da je studentu radi velike udaljenosti fakulteta i mjesta stanovanja potreban automobil ili neki drugi predmet veće vrijednosti, a roditelji mu u tom trenutku nisu u mogućnosti posuditi ili dati novac. Stoga studentski kredit mogao bi biti riješenje za sve probleme.

Studentski kredit
Financirajte školarinu i troškove studentskog života
U još više slučajeva studenti su se prebacili na neki drugi fakultet ili su upisali još jedan fakultet koji je potrebno platiti. Na svu sreću, upravo su ovakve situacije ponukale stvaranje kredita namijenjenih studentima.

Banke na tržištu nude gotovinski studentski kredit studentima na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima neovisno o tome jesu li redovni ili izvanredni studenti, studiraju li na državnim ili privatnim fakultetima. Također, isključeni nisu niti studenti koji studij obavljaju u inozemstvu. Kreditnu sposobnost svakog klijenta banka utvrđuje individualno sukladno svojim aktima.

Studentski kredit:

Kredit koji su studenti u mogućnosti podignuti kreće se od 7.000 do 75.000 HRK, a kamatna stopa za kredite u kunama iznosi oko 4%.

Studenti nemaju trošak odobravanja kredita, a studentski kredit je moguće otplatiti u roku od 1 do čak 7 godina. Kada se govori o otplati kredita važno je znati da se vrši u jednakim mjesečnim anuitetima, putem trajnog naloga sa studentskog tekućeg računa. Anuiteti za kredit u eurima se uplaćuju u protuvrijednosti kuna po srednjem tečaju HNB-a na dan uplate.

Gotovinski studentski kredit

S obzirom na to da su studenti uglavnom mlade osobe koje nikada prije nisu dizale kredit i vjerojatno ne znaju koje je sve korake potrebno poduzeti kako bi do njega došli, naš je savjet da se prije odlaska u banku obrate nekome poput nas (ovlaštenoj agenciji za kreditno posredovanje) kako bi saznali sve bitne informacije i mnogo lakše i bezbolnije došli do studentskog kredita koji im je potreban. Naši su zaposlenici uvijek otvoreni za savjetovanje i pomoć pri dizanju kredita te će vam takav pristup uvelike olakšati ovu stresnu situaciju.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.