KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Prvi beskamatni kredit u Hrvatskoj

16.05.2022

Prvi beskamatni kredit pojavio se ovaj mjesec u našoj ponudi s uvjetima o kojima su svi oduvijek sanjali. Radi se o kreditu od 10 000 kn koji biste bili u mogućnosti vraćati u roku od 24 mjeseca (dvije godine) uz kamatnu stopu od 0%. Ovako nešto na našem se tržištu do sada nije moglo pronaći pa ne čudi da se vijest o ponudi širi brzinom svjetlosti. Svi koji se u ovom trenutku odlučuju na podizanje gotovinskog kredita koji ne prelazi 10 000 kn trebali bi razmisliti upravo o ovoj opciji jer će u sklopu ove ponude vraćati isti iznos koji su i posudili što inače nikada nije slučaj.

Prvi beskamatni kredit

Za koga je kredit?

Ovi su krediti idealni za osobe koje žele financirati neki veći kućanski aparat, malo skuplji odmor na koji žele otići ali ga odgađaju upravo radi nedostatka novca, pa čak i za studente koji bi si voljeli priuštiti prvo polovno vozilo, ali možda nisu uspjeli zaraditi cjelokupnu svotu novca od studentskih poslova. Prvi beskamatni kredit svidjet će se osobito malim poduzetnicima kojima je hitno potrebna manja količina novca kako bi financirali novonastalu obvezu ili nabavili neki neophodan poslovni alat.

Najvažnije činjenice koje je potrebno znati

Obrada kredita je besplatna, a za posuđenih 10.000 kn vraćate potpuno isti iznos. Dakle, 0% kamate uistinu znači da ćete vratiti samo onoliko koliko ste i posudili. Ovakav kredit zapravo ne predstavlja nikakav trošak za vaš kućni budžet.

Prvi beskamatni kredit u Hrvatskoj:

Ponuda traje od 05.05. do 31.05.2022.

Kada kredit dignete imat ćete više nego dovoljno vremena da ga vratite jer ga možete otplatiti u roku od čak dvije godine. Bitno je zapamtiti i to da ponuda traje od 05.05. do 31.05.2022. godine pa bi bilo dobro da požurite sa svojom odlukom o podizanju ovog kredita kako biste bili sigurni da ćete ga stići realizirati. Zapravo ne čudi da promotivne ponude kao ove ne traju suviše dugo, ali ako znate za što vam je točno novac potreban ovo je idealna prilika da prođete jeftinije.

Također, važno je napomenuti da ponuda je idealno rješenje za sve uredne i neblokirane klijente kojima je potrebna brza isplata, a ne žele vraćati više novca negoli su posudili. Još je jedan bonus to što nema potrebe za kontaktiranjem javnog bilježnika jer vam za podizanje kredita ne treba ovjera Ugovora o kreditu.

Ne gubite vrijeme i javite nam se već danas kako bismo vas brzo i bezbolno proveli kroz proces!

Pošaljite brzi online upit i realizirajte svoj brzi mini kredit!

Naš tim stručnjaka kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku i na osnovu vaših podataka pronaći će vam najbolji kredit na tržištu.

*slanjem podataka slažete se s uvjetima korištenja stranice i GDPR-om.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.