KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Preuređenje poslovnog prostora pomoću gotovinskog kredita

30.05.2022

Preuređenje poslovnog prostora podizanjem gotovinskog kredita olakšat će vam izbor materijala, tvrtke, dizajnera interijera i sl. Nakon dvije pandemijske godine koje su se činile da nikada neće proći mnogi od nas toliko su vremena provodili u istom okruženju izbjegavajući bilo kakve veće promjene koje zahtijevaju veće novčane uloge. Svako uređenje koje nismo mogli učiniti sami zapravo smo ostavljali sa strane nadajući se nekim boljim vremenima u kojima naša financijska egzistencija neće biti toliko upitna.

Preuređenje poslovnog prostora

Danas, kada ipak nešto lakše dišemo, mnogi vlasnici tvrtki odlučuju su se za preuređenje svojih poslovnih prostora kako bi sve loše ostavili i za sebe te osvježili radni prostor za sebe i svoje zaposlenike. Kako se ovakvi pothvati rijetko kada financiraju bez podizanja barem manjeg kredita danas vam donosimo savjete kako se odlučiti za onaj najpogodniji te na što je sve potrebno paziti.

Savjeti za uređenje poslovnog prostora

  1. Ako se odlučujete za preuređenje poslovnog prostora i promjenu podnih pločica, parketa te bojenje svih zidova osnovno je znati točnu kvadraturu prostora s obzirom na to da će se svaka eventualna promjena naplaćivati po metru kvadratnom. Na osnovu toga moći ćete zaključiti do koje ste cijene voljni ići uzimajući u obzir i svoj ukus.

2. Bitan dio svakog uredskog prostora jest raspored i vrsta rasvjete. Rasvjeta mora biti optimalno raspoređena kako bi vaši zaposlenici u svakom trenutku bili u mogućnosti dobro vidjeti što rade.

Preuređenje poslovnog prostora:

Dobar marketinški trik bio bi uskladiti boje u interijeru poslovnog prostora s logom tvrtke kako bi klijenti odmah povezali vaš online identitet s onim fizičkim.

3. Odabir udobnog uredskog namještaja – radni stolci i stolovi naprosto moraju biti udobni ako želite da se vaši zaposlenici osjećaju dobro i rade još bolje. Sasvim je jasno da nitko ne može dobro raditi ako ga leđa konstantno probadaju radi lošeg naslonjača. Također, razmišljajte o rasporedu stolova. Nikako nije poželjno staviti stol s monitorom pored vrata jer će u tom slučaju drugi zaposlenici i klijenti koji budu ulazili u prostor odmah uočiti što određena osoba radi u tom trenutku. (Prilično nelagodno!) Ovo su svakako elementi namještaja na kojima nikako ne biste smjeli štedjeti.

ured

4. Opremanje kuhinje nikako ne treba previdjeti. Postavljanje različitih i kvalitetnih kuhinjskih aparata nikako nije prazna investicija. Zaposlenici koji imaju ugodno mjesto na kojemu mogu u miru pojesti ručak u pauzi mnogo su zadovoljniji od onih koji odlaze u pekaru kako bi nešto „ubacili u usta“ tek toliko da izdrže radni dan.

5. Odabirom istih materijala i boja u svim prostorijama ureda potičete timski duh te povezujete svoje zaposlenike pa je to svakako nešto što treba imati na umu. Također, biranjem istih stvari mnogo ćete lakše izračunati konačan iznos koji će vam biti potreban kako biste preuredili cijeli ured.

Nadamo se da smo vam dali neke korisne savjete koje ćete moći iskoristiti za preuređenje  poslovnog prostora, a za sva pitanja vezana za gotovinske kredite koji bi vam taj pothvat mogli uvelike olakšati obratite nam se putem naše web stranice!

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.