KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

Prednosti gotovinskih kredita

06.02.2023

Prednosti gotovinskih kredita nad drugim vrstama kredita veoma su usko povezane uz fleksibilnost ovakvih kredita. Za razliku od stambenih ili kredita za refinanciranje, gotovinski se kredit uzima bez opravdavanja namijene. To znači da nikome (pa ni davatelju kredita tj. banci) ne morate obrazložiti razlog iz kojeg podižete određenu svotu novca. Bilo da se radi o otplaćivanju duga, kupnji dugo odgađane, a skupe stvari ili pak višetjednog putovanja – nitko vas to neće pitati. S novcem koji ćete dobiti podizanjem gotovinskog kredita možete raditi što god naumite, sve dok kredit planirate vraćati kako je dogovoreno u ugovoru.

Prednosti gotovinskih kredita

Prednosti gotovinskih kredita i uvjeti odobravanja

Iznos kredita koji tražite zapravo ovisi, kao i obično, o vašoj kreditnoj sposobnosti. Dakle, kao i uvijek, što su vam osobni prihodi veći to će veći biti iznos gotovinskog kredita koji možete podići. Osobni prihodi o kojima govorimo, a koji spadaju pod kreditnu sposobnost, moraju biti stalni; klijent mora dokazati da ima redovita mjesečna primanja na svom računu, a u slučaju kreditne povijesti mora postojati urednost pri otplaćivanju obveza.

Željeni iznos kredita se podiže uz pomoć anuiteta, iznosom koji je neopterećen radi mjesečnih primanja. Kod povećanja vaše kreditne sposobnosti mogu vam pomoći i jamci, sudužnici. Ovdje je samo važno pronaći voljnu osobu kojoj vjerujete i koju smatrate dovoljno odgovornom za ovu ulogu.  

Prednosti gotovinskih kredita:

Instrumenti osiguranja zapravo ne predstavljaju osnovu za odobravanje kredita, ali su poželjni. 

Kada je u pitanju uzimanje gotovinskog kredita u obzir dolaze sljedeći instrumenti osiguranja: zadužnica ili suglasnost da vam se zapljeni plaća, jamac ili sudužnik, polica životnog osiguranja i depozit. Ako mislite da sve ove podatke i dokumente nećete moći nabaviti sami ili jednostavno samo želite biti sigurni da ste sve odradili kako treba iz prve kako biste u što kraćem roku dobili novac na svoj račun – kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u izračunu kreditne sposobnosti i pronalaženju najbolje gotovinskog kredita koji će financirati sve vaše potrebe (i nećemo pitati na što ćete ga potrošiti!)

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.