KREDITNO POSREDOVANJE

Podizanjem kredita za refinanciranje poboljšaj financije

17.10.2022

Podizanjem kredita za refinanciranje moguće je zamijeniti postojeći kredit na način da ovog puta ugovorite mnogo bolje uvjete. Ako ste u prošlosti podignuli kredit koji vam se tada činio povoljnim, a danas se situacija uvelike promijenila – refinanciranje tog kredita možda će biti izlaz iz začaranog kruga otplate iznimno skupog i nepovoljnog kredita.

Mnogima se dogodilo ili će se u toku života dogoditi da podignu kredit za neku skupu stvar koju jako žele kako bi za samo nekoliko mjeseci ili godina zaključili da im je zapravo bila nepotrebna te da su dignuti novac mogli mnogo bolje potrošiti ili uložiti. Ako tome dodamo još i porast kamata i cijena općenito, jasno je da se nalazimo u prilično nepovoljnom položaju.

Podizanjem kredita za refinanciranje moguće je zamijeniti postojeći kredit
Podizanjem kredita za refinanciranje moguće je zamijeniti postojeći kredit

Upravo radi toga, prije kupnje bilo koje skuplje stvari (kao što je novi bijesni automobil, gliser koji na kraju koristite svako drugo ljeto ili stan u strogom centru grada) trebali bismo dobro razmisliti je li nam zbilja potrebna ili je ipak moguće pronaći nešto jeftinije što će nas također usrećiti. Podizanjem kredita za refinanciranje moguće je mnogo lakše riješiti se starog nepovoljnog kredita i život nastaviti ne misleći na loše odluke iz prošlosti.

Podizanjem kredita za refinanciranje zamijeni postojeći kredit:

Nitor Grupa nudi ti kredite u iznosima do 300 000 kn.

Kredit za refinanciranje dobra je ideja i kada su u pitanju nagomilani neplaćeni kartični dugovi i minusi na karticama kojih je danas nažalost sve više, posebno sada kada su cijene energenata, usluga, pa i osnovnih potrepština vrtoglavo narasle. Nitor Grupa pomoći će vam u realizaciji ovakvih kredita ponudom kredita uz iznosima od 7 500 kn do 300 000 kn na rok otplate od čak 10 godina. Ovisno o tome o kakvom se dugovanju radi, naši će vam agenti pomoći da podignete onaj iznos kredita za refinanciranje koji će biti najpovoljniji za vašu trenutnu situaciju.

Nemojte dopustiti da vas stari krediti s visokim kamatama podignuti prema lošoj preporuci zaustavljaju u uživanju u sadašnjosti. Obratite nam se kako bismo vam pomogli riješiti trenutne dugove koji vas sputavaju u trošenju vašeg teško stečenog novca na ono na što zbilja želite.

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.