KREDITNO POSREDOVANJE

Search
Close this search box.

HPB super štednja

25.09.2023

Hrvatska poštanska banka (HPB) predstavlja uzbudljiv novi financijski proizvod, uvodeći plan ‘HPB Super Štednja’. Počevši od 2. listopada, HPB će svojim cijenjenim klijentima pružiti priliku da ojačaju svoje financijske rezerve. U svjetlu nedavnih razgovora s Ministarstvom financija i Vladom Republike Hrvatske o nepovoljnim učincima inflacije na opću populaciju, HPB je odlučio predstaviti ovaj inovativni štedni proizvod. 

HPB super štednja 1

S ‘HPB Super Štednjom’, klijenti mogu uživati u iznimnom povratu na svoja ulaganja. Da bi sudjelovali u ovom programu, klijenti trebaju imati oročenu štednju od najmanje 250 eura na razdoblje od 12 mjeseci. Ova ponuda ima za cilj pružiti klijentima značajan povrat na njihove štednje, pomažući im u borbi protiv erozije vrijednosti njihovog teško zarađenog novca. 

HPB super štednja:

Ova inicijativa HPB-a odgovara na zabrinutosti izražene tijekom nedavnih rasprava o utjecaju inflacije na financijsko blagostanje građana. Kao odgovor na te zabrinutosti, HPB je osmislio rješenje za štednju koje ne samo da čuva vrijednost novca nego i nudi atraktivnu dobit. 

Počevši od 2. listopada, klijenti mogu iskoristiti ovu jedinstvenu štednu priliku koja nudi konkurentske kamatne stope. Ovisno o njihovoj preferenciji i financijskim ciljevima, klijenti mogu ostvariti kamate po stopama koje variraju od 2,80 % za šestomjesečno razdoblje, 2,90 % za devetomjesečno razdoblje, do impresivnih 3,0 % za razdoblje od 12 mjeseci. Ova fleksibilnost omogućuje klijentima da prilagode svoju strategiju štednje svojim individualnim potrebama.

“Uvođenje ovakvog proizvoda doprinijet će ublažavanju utjecaja inflacije čuvanjem vrijednosti fiksnih sredstava”, izjavio je HPB u nedavnom priopćenju za medije. “Osim toga, omogućit će štedišama postizanje atraktivnog prinos, pomažući im da neutraliziraju negativne učinke inflacije na kupovnu moć njihovog novca.”

Ovaj razvoj dolazi nakon razgovora u Hrvatskoj udruzi banaka (HUB), gdje su razmatrane mjere usmjerene na poboljšanje kvalitete života građana. Te mjere uključivale su razgovore o povećanju kamatnih stopa na štedne uloge, što ilustrira predanost HPB-a u praćenju evoluirajućih potreba svojih klijenata i ekonomske situacije. 

U sažetku, inicijativa ‘HPB Super Štednje’ stavlja HPB u položaj da osnaži klijente s moćnim financijskim alatom za zaštitu njihovih štednji i suprotstavljanje učincima inflacije, usklađujući se s širim naporima za poboljšanje financijskog blagostanja hrvatskih građana. 

Podjelite objavu s prijateljima!

Podijeli na FACEBOOK

KATEGORIJE OBJAVA

NAŠA PREPORUKA

IZDVOJENE OBJAVE

KATEGORIJE OBJAVA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Učlanite se u FACEBOOK grupu:

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Internetske stranice NITOR GRUPE koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.